在之前的文章21年第一次网络教育统考你已准备好了吗

由于篇幅问题,只给大家展示了一下计算机的方面的学习资料,这里老师继续给大家带来了统考方面的学习资料,主要是英语的词汇与语法!

词汇与语法B

1、 Write to me hen you get home

OK, I _______

Amust

Bshould

Cill

Dcan

答案:C

2、Tom is so talkative I'm sure you'll soon get tired _______ him

Aof

Bith

Cat

Don

答案:A

3、I on t make the _______ mistake next time

Alike

Bsame

Cnear

Dsimilar

答案:B

4、He _______ lives in the house here he as born

Aalready

Byet

Cstill

Dever

答案:C

5、I don t kno _______ to deal ith such matter

Ahat

Bho

Chich

D

答案:B

6、He _______ driving me home, even though I told him I lived nearby

Ainsisted on

Binsisted at

Cinsisted that

Dinsisted in

答案:A

7、Measles(麻疹) ________ a long time to get over

Aspend

Bspends

Ctake

Dtakes

答案:D

8、We came finally _________ the conclusion that she has been telling lies all the time

Aof

Binto

Cto

Dat

答案:C

9、 _______ is your girl friend like?

She is very kind and goodlooking

AHo

BWhat

CWhich

DWho

答案:B

10、I am not used to speaking ________ public

Ain

Bat

Con

Dto

答案:A

11、A pair of spectacles ________ hat I need at the moment

Ais

Bare

Chas

Dhave

答案:A

12、The boy is not happy at the ne school He has ________ friends there

Afe

Ba fe

Clittle

Da little

答案:A

13、I didn t kno hat to do, but then an idea suddenly ________ to me

Aappeared

Bhappened

Coccurred

Demerged

答案:C

14、 Do you ant to ait?

Five days ________ too long for me to ait

Aas

Bere

Cis

Dare

答案:C

15、Don t forget ________ the indo before leaving the room

Ato have closed

Bto close

Chaving closed

Dclosing

答案:B

16、You had better ________ a doctor as soon as possible

Aseeing

Bsa

Csee

Dseen

答案:C

17、I fell and hurt myself hile I ________ basketball yesterday

Aas playing

Bam playing

Cplay

Dplayed

答案:A

18、Tom ________ more than tenty pounds on the novel

Aspent

Bpaid

Ccost

Dtook

答案:A

19、I didn t expect you to turn _____ at the meeting yesterday

Aup

Bto

Cout

Dover

答案:A

、I don t kno the park, but it's______ to be quite beautiful

Asaid

Btold

Cspoken

Dtalked

答案:A

21、When Lily came home at 5 pm yesterday, her mother _____dinner in the kitchen

Acooked

Bas cooking

Ccooks

Dhas cooked

答案:B

22、Mike is better than Peter _______ simming.

Afor

Bat

Con

Din

答案:B

23、The young lady coming over to us _____ our English teacher; the ay she alks tells us that!

Amust be

Bcan be

Could be

Dcould be

答案:A

24、Jane s dress is similar in design ______ her sister s

Alike

Bith

Cto

Das

答案:C

25、Eggs, though rich in nourishments, have ______ of fat

Aa large number

Bthe large number

Ca large amount

Dthe large amount

答案:C

26、Neither John ______ his father as able to ake up early enough to catch the morning train

Anor

Bor

Cbut

Dand

答案:A

27、His salary as a driver is much higher than ________

Aa porter

Bis a porter

Cas a porter

Dthat of a porter

答案:D

28、_______ these honours he received a sum of money

AExcept

BBut

CBesides

DOutside

答案:C

29、Would you let _____ to the park ith my classmate, Mum?

Ame go

Bme going

CI go

DI going

答案:A

30、Will you_________ me a favor, please?

Ado

Bmake

Cbring

Dgive

答案:A

31、Peter orked so fast ith the maths problems ______ a lot of mistakes

Aas to make

Bthat made

Cto make

Dthat he made

答案:D

32、The accident as ______ to careless driving

Afor

Blikely

Cdue

Dbecause

答案:C

33、The medicine is on sale everyhere You can get it at ______ chemist's

Aeach

Bsome

Ccertain

Dany

答案:D

34、This kind of plant ______ a lot of ater at all times

Aassumes

Blimits

Cproduces

Drequires

答案:D

35、Uncle Sam sent him a _______ bicycle as a birthday present

Ared sports ne

Bsports ne red

Cne sports red

Dne red sports

答案:D

36、“What ould you like to eat?”

“I can eat _______”

Asomething

Beverything

Canything

Dall

答案:C

37、_______ him go out if he ants to

AAllo

BLeave

CLet

DPermit

答案:C

38、I couldn't find my EnglishChinese dictionary _______

Aanyhere

Beveryhere

Cnohere

Dsomehere

答案:A

39、I thought that honesty _______ the best policy

Aas

Bis

Cere

Dbe

答案:B

40、He likes to sim _______

Aand to play football

Band playing football

Cbut play football

Dand he also likes playing football

答案:A

41、The nes made the old lady very ______

Asadder

Bsad

Csadly

Dsadness

答案:A

42、"I think it ill be fine tomorro"

"Oh, I hope _______"

Anot

Bit be

Cso

Dit does

答案:C

43、“Ton Hall is the tallest building in the city”

“_______ from here?”

ACan it see

BCan it be seen

CCan be seeing

DCan see

答案:B

44、China is a onderful place and there is _______ to see and enjoy

Aa lot of

Bmany

Cmuch

Dmany more

答案:C

45、I telephoned the station to make _______ of the time of the train

Atrue

Breal

Cright

Dsure

答案:D

46、She leaned _______ the all hile she as speaking to her friend

Ato

Bagainst

Ctoards

Dfor

答案:B

47、This train is going _______ the tunnel quickly

Adon

Bthrough

Calong

Din

答案:B

48、This is the student _______ I kno ill pass the TOEFL test

Aho

Bhom

Chose

Dhat

答案:B

49、You ill soon _______ the eather here, and then the changes in temperature ill not trouble you much

Aget used to

Bget over

Cget to

Dget on ith

答案:A

50、The storm prevented me _______

Ato go out

Bto going out

Cfrom being out

Dfrom going out

答案:D

51、It is a teacher's job to make sure that everyone of his students _______ confident in preparing himself for the future

Afeels

Bshould feel

Cill feel

Dould feel

答案:A

52、Singing these songs, I could not help ______ the good old days

Athinking over

Bthinking out

Cthinking of

Dthinking up

答案:C

53、His example _______ that everyone can become a useful person in society so long as he is illing to ork hard

Aexpresses

Bthinks

Cindicates

Dsupplies

答案:C

54、John succeeded _______ hat he anted

Ato get

Bto getting

Cin getting

Dand getting

答案:C

55、 Ho is he getting along ith his ork?

Oh, he is on the ______ to becoming the most highly paid man in the company

Aay

Broad

Cpath

Droute

答案:A

56、The plane as about to _______, and yet I left my ticket behind

Atake off

Btake on

Ctake up

Dtake in

答案:A

57、Everyone of them _______ tired and anted a good rest

Aseems

Bis seemed

Cas seemed

Dseemed

答案:D

58、The factory _______ ,000 bicycles a month

Aturns into

Bturns up

Cturns in

Dturns out

答案:D

59、Are you going to fix the car yourself, or are you going to have it _______?

Afixing

Bto fix

Cfix

Dfixed

答案:D

60、The audience _______ dressed in a variety of ays, some in suits and dresses, some in jeans

Ais

Bhas

Care

Dhave

答案:C

61、At the _______ of the police, those people ran off in all directions

Asight

Blook

Catch

Dvie

答案:A

62、I took the medicine, but it didn't _______

Aork

Bhelp

Cmake

Daffect

答案:A

63、Don't forget ______ your umbrella ith you It might rain in the evening

Ataking

Btaken

Cto take

Dto be taking

答案:C

64、Mary told me that she _______ to the supermarket before coming home

Aent

Bhad gone

Chas gone

Dgoes

答案:B

65、It is _______ for people to feel excited hen they start doing something ne

Anormal

Bordinary

Caverage

Dregular

答案:A

66、That as a difficult question, but Mary still _______ to ork it out

Adid

Bfailed

Ckept

Dmanaged

答案:D

67、Some TV programs are interesting but some others are ______ and full of violence

Afrightening

Bfrightened

Cto be frightening

Dto be frightened

答案:A

68、Ho long _____ you _____the library book?

For three days

Ahave; borroed

Bhave; kept

Cdid; borro

Dere; kept

答案:B

69、Don't orry There's still _____ time to go

Alittle

Ba little

Cfe

Da fe

答案:B

70、We'll hold a sports meeting if it _____rain tomorro

Aon't

Bisn't

Cdoesn't

Dhas

答案:C

71、Have you got _____Email address?

Yes, mine is Li Ping yahoocomcn

Athe

Ban

Ca

D

答案:B

72、We sa him _______ the hite building and go upstairs

Aenter

Bentering

Cto enter

Dentered

答案:A

73、Ho much did you _____all these things?

More than forty dollars

Aspend

Bcost

Cgive

Dpay for

答案:D

74、A number of people _____at the street corner

Aam

Bis

Care

Dbe

答案:C

75、Chinese is spoken by the _____number of people in the orld

Asmallest

Bmost

Clargest

Dide

答案:C

76、The indo as broken Try to _____ho has broken it

Afind out

Bfind

Clook for

Dlook

答案:A

77、I can't find the key _____the door Maybe I lost it

Ato

Bof

Cith

Dfor

答案:A

78、Fe students failed in the exam at the end of last term, _______?

Ado they

Bdidn't they

Cdon't they

Ddid they

答案:D

79、Is Linda good at singing?

Yes, she is We often hear her _____in her room

Ato sing

Bsang

Csing

Dsings

答案:C

80、You'd better ear more clothes It's _____cold today

Amuch too

Btoo much

Cvery much

Dmuch very

答案:A

81、You______to the meeting this afternoon if you have something important to do

Aneedn't to come

Bdon't need come

Cdon't need coming

Dneedn't come

答案:D

82、Tom as atching TV hen someone______

Acomes

Bcome

Ccame

Dhas come

答案:C

83、Would you like a bag of rice?

Yes I have ______ rice at home

Asome

Blittle

Ca little

Dany

答案:B

84、When e rite, e must rite as ______as e can

Acareful

Bcarefully

Cmore careful

Dmore carefully

答案:B

85、Neither Jack nor I ________ able to persuade his father to attend the edding

Aam

Bare

Cere

Dis

答案:A

86、None of them tells us ________, so e need your help

Aho should e do

Bhat should e do

Cho to do it

Dhat to do it

答案:C

由于篇幅问题,更多学习资料可以联系我们提前获取或者继续关注我们,后续这里也会陆续更新的!